O nama

Mladi tim (barem se mlado osjećamo) kreativnih stručnjaka za online komunikaciju, grafički dizajn, web dizajn i e-commerce. Nakon dugogodišnjeg iskustva u ovom području, odlučili smo otvoriti svoj kutak za kreiranje onoga što najviše volimo raditi.

Tehnologije na tržištu svakodnevno se mijenjanju, a mi ih pratimo kako bi Vam ponudlili najbolje usluge. Svakodnevno se educiramo i pratimo nove trendove, te djelujemo kao tim koji svojim idejama i znanjem tvori sinergiju. U tom kreativnom i proaktivnom ozračju stvaramo kvalitetne proizvode koji našim klijentima pomažu da ostvare svoje ciljeve.

Misija i vizija

Stvaramo originalne web stranice i originalna vizualna rješenja visoke kvalitete. Naš dizajn budi emociju te povezuje generacije.

Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i bogato iskustvo u radu, pa smo tako imali priliku sudjelovati na uzbudljivim, posebnim i ponekad čudnim projektima. To nas je dovelo do toga da upoznamo i radimo sa nevjerojatnim ljudima, tvrtkama, udrugama i organizacijama.

Naša vizija je nastaviti djelovati lokalno i globalno. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj kompanije i transparentan odnos s poslovnim partnerima i zajednicama s kojima poslujemo.

Tvrtka

Advertising pulse j.d.o.o. osnovan je 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu. Glavna djelatnost tvrtke je web dizajn, grafički dizajn te internet marketing i komunikacija. Tvrtka trenutno broji 5 zaposlenika i vanjskih suradnika s tendecijom daljnjeg rasta.