O nama

Naša najveća vrijednost je bogato iskustvo u radu, pa smo tako imali priliku sudjelovati na uzbudljivim, posebnim i ponekad čudnim projektima. To nas je dovelo do toga da radimo sa nevjerojatnim ljudima, tvrtkama, udrugama i organizacijama.

Mladi tim (barem se mlado osjećamo) kreativnih stručnjaka za online komunikaciju, grafički dizajn, web dizajn i e-commerce. Nakon dugogodišnjeg iskustva u ovom području, odlučili smo otvoriti svoj kutak za kreiranje onoga što najviše volimo raditi.

Tehnologije na tržištu svakodnevno se mijenjanju, a mi ih pratimo kako bi Vam ponudlili najbolje usluge. Svakodnevno se educiramo i pratimo nove trendove, te djelujemo kao tim koji svojim idejama i znanjem tvori sinergiju. U tom kreativnom i proaktivnom ozračju stvaramo kvalitetne proizvode koji našim klijentima pomažu da ostvare svoje ciljeve.

Bez sumnje, među najtalentiranijim i zabavnijim timom dizajnera s kojima sam ikada radio!

RENATO DIVJAK, director of Smartivo

Tko smo?

Mi smo tim predanih profesionalaca, spremni učiniti sve što je potrebno kako bi vaš brand izgledao bolje

Hrvoje V.

Hrvoje V.

Creative director

Koordinator, ovisnik o glazbi, te stručnjak za strateški dio poslovanja. Što god ga tražimo on nekako napravi s lakoćom. Multitasking je njegova karakteristika. Ako izabere da osobno radi na vašem projektu, mirni ste i sigurni kod svakog detalja.

Mihael J.

Mihael J.

Web Developer

Zadužen za kodiranje kako bi kasnije imalu fluidnu stranicu. Ne živcira se iako ima stres, gužvu i rokove. Voli izazove i rješavanje naizgled nerješivih problema. Veliki obožavatelj fimske umjetnosti. Uvijek teži jednostavnosti i funkcionalnosti.

Goran L.

Goran L.

Web Developer

Goran je tipični informatičar, prati sve IT trendove, obožava Linux i Android i ne vjeruje da netko može kupiti iphone.
Teži jednostavnosti i funkcionalnosti rješenja na kojem radi.

Marijana Z.

Marijana Z.

Web Designer

Vesela i hiperaktivna kreativka. Svakom zadatku pristupa s velikom željom da ga učini maštovitijim. Njen dizajn vizualno opušta i ona točno zna koja kombinacija boja ima određeni psihološki utjecaj. Zadužena da nas tjera na sport i rekreaciju kako bi svi ostali fit.

Igor S.

Igor S.

Marketing manager

Igor je često prva osoba s kojom ćete razgovarati (first impression manager). On odgovara na Vaše pozive i dogovara sastanke i nove projekte. On uživa u svom poslu jer dobiva priliku za napraviti razliku u životima i poslovanju ljudi. Ljubitelj putovanja, dobre kuhinje i enciklopedija nogometa.

Kristijan P.

Kristijan P.

Customer Support

Koji hosting paket odabrati? Koja je cijena izrade web stranice? Koliko traje izrada logotipa? Kakvo je vrijeme vani? Koja je prosječna težina jajeta? Naš kolega iz podrške će odgovoriti na sva pitanja (dobro, ne baš sva) ili će vas usmjeriti prema nekome tko će imati odgovor na vaše pitanje.

Marley

Marley

Security

Brine o našoj sigurnosti. Dio dana gleda u sve nas i razmišlja o tome zašto toliko dugo gledamo u monitore, dok drugi dio dana bude sveprisutan na svakom radnom mjestu i ispod svakog radnog mjesta. U slobodno vrijeme voli duge šetnje. Ne voli galamu i izbjegava konflikte.

Pridruži se

Pridruži se

Web Pulse timu

Web Pulse tim će izraditi privlačne web stranice za različite industrije. Ova uloga zahtijeva sposobnost da se prevedu poslovne potrebe klijenta u mjerodavna kreativna rješenja koje koristi web dizajn i utječe na ponašanje potrošača.
Ako ste strastveni kreativac, talentirani pojedinac, javite se.