Web shop

Internet trgovina

Omogućite svojim kupcima da izvrše kupovinu od 0-24. Dostupnost klijentima neovisno o lokaciji i radnom vremenu. Lako za samostalno održavanje.

Izradu web trgovine treba shvatiti kao doslovno otvaranje online dućana. Za početak je potrebno urediti dućan, staviti proizvode na police, implementirati sustav plaćanja i način isporuke. Proizvode odnosno artikle možete sami unositi i mijenjati po potrebi, ali također postoji mogućnost spajanja Vašeg skladišta/lagerice na web shop.

Načini plaćanja

Prilikom izrade web shopa odnosno online trgovine, možete birati između više opcija plaćanja. Sami možete odlučiti što mislite da je za vaše kupce najbolje. U startu je bitno odlučiti da li odmah napraviti mogućnost kartičnog plaćanja ili naknadno.

Način plaćanja:

  • opća uplatnica
  • internet bankarstvo
  • pouzeće
  • kartice
  • paypal

Unos artikala

Nakon što programiranje i dizajn vaše web trgovine bude završeno, potrebno je “popuniti police artiklima”.

Artikle možete samostalno unositi. Svaki web shop prilagođava se ovisno o vašim potrebama odnosno djelatnosti, te se u specifikaciju artikla mogu unjeti: naziv artikla, šifra, opis, cijena itd.

Ako koristite neki od programa pomoću kojeg unosite naručenu robu i pratite njeno stanje na skladištu, možemo ga spojiti API sustavom te povezati sa web trgovinom. Na taj način stanje se u web trgovini samostalno ažurira u intervalu od npr. 30 sekundi.

Želite poslati upit?