Digitalni marketing

Digitalni marketing

Digitalni marketing, online marketing, internetsko oglašavanje…kako god ga nazvali od izuzetne je važnosti za uspjeh vašeg poslovanja.

Online oglašavanje

Digitalni marketing sve više postaje jedno od najtraženijih područja ekonomije, što znači da sa dobrim online marketingom sigurno nećeš dugo tražiti klijente za svoje usluge ili kupce za svoje proizvode.

Facebook oglašavanje Web Pulse

Facebook oglašavanje

Želite pojačati vidljivost vašeg proizvoda ili usluge, povećati broj posjeta vašoj web stranici i poboljšati prodaju?

Facebook oglasi su u tome odlični i učinkoviti, bez obzira želite li privući krajnje kupce ili druge tvrtke. Vaša publika je na Facebooku-u. Više od 1 milijarde ljudi je svakodnevno na Facebooku. Savršeno precizno ciljanje prema dobi, spolu, lokaciji, interesima, ponašanju i drugim značajkama omogućit će prikazivanje oglasa na Facebook-u samo onima koji su vaša idealna ciljana publika.

Instagram oglašavanje

Instagram oglašavanje

Iako je po broju korisnika mjesečno Facebook i dalje broj jedan društvena mreža, Instagram možemo prozvati trenutno najpopularnijom društvenom mrežom na svijetu. Instagram je u potpunosti baziran na fotografijama, a statistike pokazuju kako je vizualni sadržaj sjajan mamac za dobivanje pozornosti korisnika.

Oglašavanje na Instagramu je korisno u svakom formatu, video će zasigurno privući pozornost veće publike, no lijepa fotografija proizvoda isto tako može privući pratitelja da klikne na Vaš web i dovede do kontakta ili direktne kupovine. Osim toga, Instagram zasigurno povećava vidljivost i prepoznatljivost Vašeg brenda.

Još uvijek niste sigurni?

Kontaktirajte nas i recite nam nešto o svom projektu.

Lets do this
ZATRAŽI PONUDU