Cijena izrade web stranice

Kolika je cijena web stranice?

Cijena izrade web stranice najviše ovisi o satnici web dizajnera, i koliko kvalitetnu web stranicu želite imati.

Ovo je članak koji pobliže objašnjava kolika je cijena izrade web stranice, ali tako da je razumljivije i koliko traje izrada web stranice.

Kao web dizajn profesionalci, često se susrećemo s pitanjem kolika je cijena izrade web stranice i potrebno je klijentu objasniti zašto izrada web stranica košta toliko puno (ili toliko malo). Većina klijenata prihvaća našu ponudu, jer su razmišljanja tako da kvalitetno obavljen posao znači i veću cijenu za njih (ali i dobiju puno benefita). No, s druge strane, postoji i dio klijenata koji bi želio profesionalnu izradu web stranica, ali uz minimalno financijsko ulaganje. Kolika je dakle, stvarna cijena profesionalne izrade web stranica?

Razlika u kvaliteti izrade web stranice značajno utječe na cijenu

Usporedimo izradu web stranice s bilo kojim proizvodom. Postoji uvijek jeftinija i skuplja varijanta. S time da ovdje ne pričamo o lošijoj ili boljoj kvaliteti čokolade. Ovdje više da li želite web stranicu od slame, drveta ili cigle kao što je bio slučaj u popularnoj priči tri praščića. Također, bitno je naglasiti da nije isto da li se radi samo o informativnoj web stranici sa nekoliko podstranica, najčešće naslovna, o nama, usluge, galerija, kontakt, ili se pak radi o web stranici gdje prezentirate svoje proizvode sa šifrom artikla, slikama, specifikacijom i cijenom. I još jedan bitan faktor, da li se web stranica radi samo na jednom jeziku ili na još nekoliko dodatnih jezika. Sve to naravno utječe na cijenu izrade web stranice.

Ako promatramo financijsku stranu, izrada kuće od slame je daleko jeftinija, i brže se napravi. Niste vezani skupim kreditom, i čak je možete i preseliti lagano. Kvalietna kuća s druge strane, ima puno veću cijenu, ali i puno veću kvalitetu života.

Isto tako je s web dizajnom. Kada izradu web stranica povjerite profesionalcu, unatoč tome što je cijena izrade web stranice velika, vi ćete na kraju dobiti web stranicu onakvu kakvu želite. Kod profesionalne izrade web stranice vi odmah u startu imate dobru SEO optimizaciju, web dizajner je predvidio da vam napravi i google web lokaciju, web stranica je optimizirana i za mobitele, prati trendove u web dizajnu, vaša web stranica je dobro rangirana itd.

Ako ste izradu web stranice platili jeftino, onda je uglavnom i konačan proizvod nekvalitetan. Pod nekvalitetan prvenstveno mislimo da je SEO optimizacija loša i nitko ne može pronaći web stranicu, da ne radi na mobitelima, da je često nedostupna itd.

A web stranica koju nitko ne vidi, doista nema smisla zar ne?

Želite saznati cijenu za svoju web stranicu?

Recite nešto o svom projektu.
Bezbolno je i traje manje od 5 minuta

Lets do this
ZATRAŽI PONUDU